Yoga Marie

 

Yoga Marie

LIVSYOGA I ÄNGELHOLM

startsida

livsyoga

yogapass

mantrasång

kalender

kontakt

bilder

 

Livsyoga

Livsyogan är en positiv och glad form av yoga som även innehåller sång och musik. Den passar alla och ger din kropp en ökad rörlighet och flexibilitet. Den ökar också din närvaro i nuet och ger dig en chans att finna ro i själen.

KUNDALINIYOGA?

Kundalini-yoga grundar sig på en egen fysiologi där människan har en fysisk och en subtil kropp. Den subtila kroppen är osynlig och består av energicentra som kallas chakran. Kundalini omnämns redan i Rigveda, som är en av de tidigaste Vedaskrifterna. Från början lärdes kundalini-yoga ut i små, slutna sällskap där kunskap och tekniker överfördes från mästare till elev i stor hemlighet. I slutet av 1960-talet fördes kunskapen om kundalini-yogan till västvärlden av Yogi Bhajan som utbildats till mästare i Kundalini-yoga i Indien.

Livsyogan har grundats av Tomas Frankell som tidigare utbildats till Kundalini-yogalärare av Yogi Bhajan. I Livsyoga används samma tekniker och yogapass som inom Kundaliniyoga.

Livsyogan är inte bunden till någon religion. Vi använder mantra och musik från olika andliga vägar. Ett av målen med Livsyogan är att visa på den bakomliggande enhet som förenar oss alla.

Marie 

breitling replica sale | replica rolex sale | replica watches uk | cartier replica sale